hoglofthus@gmail.com byggdelar.se

Beställ hemleverans eller hämta i vår terminal

Förutom byggtjänster erbjuder vi även försäljning av flera olika material. Du kan hämta upp i släp eller i säck beroende på vad som passar dig bäst.

Vid vårt huvudkontor utanför Linköping har vi även en egen grus- och jordterminal. Du som privatperson är varmt välkommen att besöka oss och hämta upp det material du behöver. Vi kan erbjuda både lösvikt och säck efter dina behov. Du väljer också om du vill ha det på släp eller i hink. Vi är väl medvetna om att många inte har kapaciteten att komma till oss för att hämta upp sitt material på plats. Därför erbjuder vi även hemleverans med vår egen lastbil. Du kan också beställa jord och grus i storsäck (1 ton per säck) om du önskar.

Sedan år 2003 har vi även kunnat erbjuda leverans av andra material tack vare nära och långvariga samarbeten med flera andra företag. Du kan beställa bland annat betongvaror, mosaik, dekorgrus och naturstensprodukter. FlisbyAB och Benders är två exempel på företag som vi samarbetar med. Vårt mål är att skapa goda relationer både med våra kunder och branschkollegor. På så sätt kan vi hela tiden utöka vårt utbud och erbjuda det bästa till dig som kund. Vill du göra en beställning är det bara att höra av dig till oss.

Följ oss i sociala medier!