hoglofthus@gmail.com byggdelar.se

Går du i hustankar? Vi hjälper dig!

Att bygga ett helt nytt hus från grunden är en dröm för många. Du har möjlighet att få det precis så som du vill ha det. Vi bygger allt från sommarhus till garage och förråd.

Om du har planer på att bygga ett nytt hus är vi glada att hjälpa till. Du kan antingen välja någon av våra grundmodeller eller rita din egen skiss. Det sistnämnda alternativet gäller för friggebodar, fritidshus och attefallshus. Som husleverantör värdesätter vi omtanke och trygghet under hela processen. Vi har kontroll från ritbord till färdigt hem. Du väljer själv hur involverad du vill vara under byggnationen och får hela tiden lägga fram förslag eller ändringar. Det gäller inte bara nybyggen utan även tillbyggnationer.

Det är mycket du behöver tänka när ett nytt hus ska byggas. Vi finns vid din sida och ser till att processen blir en trygg och smidig upplevelse. Så snart vi skrivit avtal börjar vi se över bygglovsprocessen och vilka tillstånd som krävs. Sedan designar vi ditt hus tillsammans - både invändigt och utvändigt. När byggnationen är färdig och allt är på plats görs givetvis en kontroll och slutbesiktning. Vi bygger och levererar förråd, fritidshus, attefallshus, stugor och friggebodar. Låt oss skapa ditt nya drömhus med kärlek och omtanke. Välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera vidare.

Följ oss i sociala medier!