hoglofthus@gmail.com byggdelar.se

Låt oss ta hand om ditt nästa byggprojekt.

Tack vare vår långa branscherfarenhet och stora kontaktnät kan vi ta hand om dina byggprojekt från planeringsstadiet till färdigställt bygge. Vi ser också till att du har alla tillstånd som krävs.

Hos oss får du hjälp med alla din bygg- och renoveringsprojekt. Vår mångsidiga kompetens innebär att vi kan ta oss an det mesta inom området. Att renovera ett slitet utrymme eller förnya ett efter dina önskemål ger nytt liv åt bostaden eller lokalen. Vi älskar att se det nya ta form tillsammans med dig som kund. En renovering är också en investering för framtiden som höjer värdet på din bostad. Köket är en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Det ställer givetvis krav på utrymme men också funktionalitet och design. Låt oss skapa ett kök att trivas i. Vi kan också renovera din uteplats eller andra utomhusutrymmen. Tillsammans skapar vi en härlig oas där du kan spendera varma sommardagar. Du kan också vända dig till oss om du vill ha en total ombyggnation.

Förutom renoveringar tar vi oss också an andra byggprojekt som till exempel bryggor, staket eller varför inte ett helt nytt garage? Ingen förfrågan är för liten eller stor. Du berättar om din vision och vi gör vårt yttersta för att förverkliga den. Byggprojekt behöver planeras noggrant och vi är med hela vägen. I vissa fall krävs bygglov, till exempel vid nybygge eller när du ska ändra något i din nuvarande bostad. Vi reder ut dina förutsättningar och ser till att alla papper och tillstånd är på plats när vi sätter igång med bygget. Vår firma utgår från Linköping men vi låter oss inte hindras av geografiska avstånd. Du är välkommen med din förfrågan oavsett var i Norden du befinner dig. Vi ser fram emot att höra från dig.

Följ oss i sociala medier!